Megfékezték a tüzet

2016. 10. 31., h - 09:55
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A körzeti megbízott és a vele szolgálatban lévő polgárőrök oltották el a tüzet a nagykörűi temetőben.

Duró József rendőr főtörzsőrmester és a vele szolgálatban lévő polgárőrök 2016. október 30-án este ellenőrzést hajtottak végre a nagykörűi temetőnél, amikor az egyik síremléknél magasra csapó lángokat vettek észre. A sírhoz siettek, ahol egy tuja kapott lángra. A tüzet vélhetően a bokor alján elhelyezett, égő műanyag mécsesek okozhatták. A helyszínen senki nem tartózkodott. A rendőr és a polgárőrök azonnal megkezdték a tűz oltását és a közelben lévő locsolókannák segítségével rövid időn belül eloltották a tüzet.

A gyors észlelés és közbelépés következtében a meggyulladt bokron kívül más rongálódás nem keletkezett, a sírkő és a fejfa sértetlen maradt.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábelt loptak, őrizetben vannak

A Békés megyei rendőrök elfogtak három férfit, akik a gyanú szerint több ezer méternyi kábelt loptak el Mezőkovácsházán és a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön.

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.