Megtalálták az eltűnt férfit

2015. 05. 27., sze - 13:00
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mátrában eltűnt férfit Gyöngyössolymoson találták meg.

Mint arról korábban hírt adtunk a Gyöngyösi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett egy 27 éves budapesti férfit, aki 2015. május 26-án 18 óra körül tűnt el túrázás közben a Mátrában.

Az eltűnt felkutatása érdekében a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság több városi kapitányságának rendőreiből, polgárőrökből valamint speciális mentőcsoportokból közel 70 fős kutatócsapat szerveződött.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint Gyöngyössolymos külterületén 2015. május 27-én a déli órákban egy férfit láttak sétálni, akire illik a személyleírás.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és megállapították, hogy az eltűnt személyről van szó, akin látható sérülések nincsenek, azonban a mentőszolgálat szakemberei orvosi ellátására szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.