Példaértékű gondoskodás

2015. 01. 01., cs - 09:33
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Szomszédja gondoskodó figyelme mentett meg a kihűléstől egy cibakházai idős asszonyt.

Egy cibakházai lakos kért segítséget a rendőrségtől 2014. december 31-én a délelőtti órákban. A férfi elmondta, hogy aggódik egyik idős szomszédjáért, akit két napja nem látott a ház körül mozogni. A rendőrök megjelentek a megadott címen, ahol a ház egyik helyiségében megtalálták az egyedül élő nénit, aki láthatóan ki volt hűlve, remegett és zavartan viselkedett. Az egyenruhások megállapították, hogy az épületben nem volt fűtés, az idős asszony magáról nem tudott gondoskodni, ezért biztonsági intézkedés keretében hozzá mentőt hívtak. A mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték a kihűléstől veszélyeztetett nőt.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.