Segítettek az érdi rendőrök

2017. 01. 09., h - 16:08
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Tárnokon egy idős asszony nem tudott fűteni a házban. Százhalombattán áram és víz sem volt a fűtetlen házban.

A rendőröktől kért segítséget egy tárnoki asszony 2017. január 8-án, mivel a hideg időjárás és idős kora miatt az udvarán lévő tűzifát nem tudta összevágni, ezért nem tudott begyújtani és nagyon fázott.

A rendőrök a tüzelő egy részét felaprították és a kályha mellé pakolták. Begyújtottak, így az idős nő a nap további részét már a meleg lakásban tölthette.

Távozáskor a szomszédok figyelmét felhívták, hogy a hideg időjárásra tekintettel fokozattan figyeljenek idős, egyedül élő szomszédjaikra.

Szintén ezen a napon fordult a rendőrökhöz segítségért egy százhalombattai rokkantnyugdíjas.  A férfi elmondta a rendőröknek, hogy nehezen tud mozogni és elfogyott a felaprított tűzifája, ezért nem tudott a kályhába begyújtani. Áram nincs a házban, a hideg miatt pedig elfagyott a vízvezeték.

A rendőrök felaprították és a szobába - a kályha közelébe - bepakolták az udvaron lévő fát, majd vizet is vittek a 61 éves férfinak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az akkumulátort is ellopta

Vádemelési javaslattal fejezték be a pesterzsébeti rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki kisteherautókat tört fel Budapesten.

 

Újraélesztették

A rákospalotai rendőrök mentették meg annak a férfinak az életét, aki majdnem életét vesztette egy füstmérgezésben.

 

Segítettek

Jász-Nagykun-Szolnok megye területén az elmúlt napokban több alkalommal is segítettek a rendőrök.