Valótlan bejelentést tettek Dombóváron

2016. 03. 08., k - 08:34
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség szabálysértési eljárást indított egy 26 éves férfi ellen.

Dombóváron 2015. december 19-én 14 óra 32 perckor egy dombóvári férfi bejelentést tett a mentőszolgálat irányítócsoportjához, mert fájt a torka. Miután a diszpécser közölte a bejelentővel, hogy torokfájás esetén az orvosi ügyeletet kell keresni, a férfi újra felhívta a mentőszolgálat központját, majd azt állította, hogy otthonában egy vérző fejsérült orvosi ellátásra szorul. A mentőszolgálat munkatársai a helyszínre mentek, de ott kiderült, hogy a bejelentő valójában a saját torokfájása miatt kért ellátást. 

A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a 26 éves dombóvári férfit eljárás alá vont személyként hallgatták meg valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt. A rendőrség a további eljárás lefolytatása végett az ügy iratait a Dombóvári Járási Bíróságnak a napokban átadta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem tétlenkedtek

Lángoló épületről kaptak riasztást a Ráckevei Rendőrkapitányság járőrei, akik pillanatok alatt a helyszínre értek és a házból kihoztak egy gázpalackot, miután egy már felrobbant, és kirepült a szomszédos mezőre.