Zsiga Szilvásváradon

2013. 10. 23., sze - 20:19
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A lovas rendőrök Szilvásváradon járőröztek.

Mint az közismert, a Készenléti Rendőrség bevetési egységei is közreműködnek 2013. szeptember 25-től Heves megye közrendjének, közbiztonságának megerősítésében.

A rendőrség szándékai szerint a Készenléti Rendőrség egységei jelenlétükkel tovább növelik a lakosság szubjektív biztonságérzetét, javítják a helyi rendőri erők reagáló képességét, ezzel is megelőzve vagy megszakítva a jogellenes cselekményeket.

Ezen tevékenysége keretében a Készenléti Rendőrség két lovas járőre lát el közterületi szolgálatot 2013. október 22 óta az Egri Rendőrkapitányság illetékességi területén. Elsődleges feladatuk a gépjárművel nehezen megközelíthető, hétvégi házas területek ellenőrzése.

A lovas járőrök a 10 éves Zsiga és a 12 éves Rubin szolgálati lovakkal 2013. október 23-án Szilvásváradon, az ott lakók és az oda kirándulók biztonságérzetének erősítése érdekében láttak el szolgálatot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen öt külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.