Elmúlt 24 óra eseményei

2013. 06. 12., sze - 08:19
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Tolvaj és garázdák rendőrkézen. Megtalálták az eltűnt tinédzsert.

Tárcsákat lopott

Az egyik fehérvári áruházból érkezett arról bejelentés 2013. június 12-én a rendőrségre, miszerint egy 43 éves hajléktalan férfi vágótárcsákat tulajdonított el 7 209 Ft értékben. A járőrök a személyt elfogták, majd előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol megindult vele szemben a szabálysértési eljárás.  

 

Megkerült a csellengő tinédzser

Vajtán találták meg a rendőrök 2013. június 11-én délután azt a 14 éves pusztaszabolcsi lányt, aki ellen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság körözése volt érvényben eltűnés miatt. Miután a rendőrök meghallgatták, visszaszállították a Mezőfalvai Gyermekotthonba, ahol nevelőjének átadták. 

 

Hajnali csetepaté

A fehérvári járőrök 2013. június 12-én hajnalban két férfivel és egy nővel szemben intézkedtek Székesfehérvár, Budai úton, ahol a trió tagjai kölcsönösen bántalmazták egymást. A 35 éves P. Lászlót, a 28 éves G. Árpádot, valamint a 30 éves N. Erzsébet Karolint a rendőrök elfogásukat követően előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult meg velük szemben a büntetőeljárás.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam