Őrizetben a tolvaj

2013. 06. 22., szo - 06:41
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A boltba lopni ment, a fogdára bűnhődni.

Egy tatabányai élelmiszerüzlet biztonsági szobájába várták a rendőröket 2013. június 21-én 20 óra 30 perc körüli időben. Két személyt értek tetten a biztonsági őrök. A 24 éves A. Géza és a 32 éves K. Melinda több üveg szeszesitalt, húst és zsírt rejtett el ruházatában. A biztonsági őrök a bolt kamerarendszerén keresztül figyelték a bűncselekmény elkövetését. A kasszánál, ahol a tolvaj pár mindössze egy palack ásványvizet fizetett ki, megállították őket. Ruházatukban megtalálták az ellopott termékeket, ezért a biztonsági szobába kísérték őket és hívták a rendőrséget.

 

A rendőrök a két tolvajt előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol elismerték a bűncselekmény elkövetését. Ellenük dolog elleni erőszakkal szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. K. Melinda szabadlábon védekezhet, A. Gézát viszont őrizetbe vették.                       


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.