Véget ért a rendezvény az egri Érsekkertben.
Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete egyhangúlag elfogadta a Pápai Rendőrkapitányság vezetőjének beszámolóját.
A két szervezet Tatán tartotta közös rendezvényét.
A Somogy Megyei Közgyűlés elfogadta a főkapitányság éves beszámolóját.
A Heves Megyei Közgyűlés előtt számolt be a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évi tevékenységéről Czinege László r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évi tevékenységéről számolt be a megyei önkormányzat közgyűlése előtt Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok. A beszámolót a testület tagjai egyhangúlag elfogadták.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a hivatásos állomány utánpótlási bázisának szélesítése és a roma származású középiskolások rendőrré válásának elősegítése érdekében.
Hazatértek Szerbiából a külszolgálatot ellátó magyar rendőrök.
Ünnepélyes megnyitóval kezdődött a rendezvény Egerben.
A Heves Megyei Rendőr-főkapitányságon tartott ünnepségen több rendőr részesült elismerésben, valamint a Heves Megyei Közgyűlés elnökétől díjat vehetett át két kollégánk.
A segédmotor-kerékpárokat Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány adta át 2017. április 27-én.
Siófok város képviselő-testülete elfogadta a Siófoki Rendőrkapitányság és a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság éves beszámolóját.
A Zala Megyei Önkormányzat Közgyűlése egyhangú szavazással fogadta el a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének 2016. évi beszámolóját.
A Rendőrség Napja alkalmából elismerésben részesültek Tolna megye rendőrei és közalkalmazottjai.
Dr. Vereckei Csaba, r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2017. április 27-én számolt be a megyei közgyűlés előtt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.
Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2017. április 27-én elfogadta Egedi István rendőr ezredes beszámolóját.
A Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat Közgyűlése egyhangúlag elfogadta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének beszámolóját.
Veszprém város képviselő-testülete egyhangúlag elfogadta a beszámolót.
A Hatvani Önkormányzat testületi ülése előtt számolt be a Hatvani Rendőrkapitányság 2016. évi tevékenységéről Juhász János r. alezredes, rendőrkapitány.
A Gyöngyösi Önkormányzat testületi ülése előtt számolt be a városi rendőrkapitányság 2016. évi tevékenységéről Balogh Tibor r. ezredes, rendőrkapitány.
Filmvetítést tart a Rendőrmúzeum 2017. május 3-án a múzeum Mosonyi utcai épületében (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.).
A társszervek együttműködése a szakterületen Komárom-Esztergom megyében példaértékű.
Doboz-Szanazugban versenyeztek a Békés megyében szolgálatot teljesítő bűnügyi technikusok.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. együttműködési megállapodást kötött.
Csurgó város képviselő-testülete elfogadta az őrsparancsnok éves beszámolóját.
A Rendőrség Napja alkalmából Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány ünnepi állománygyűlés keretében elismeréseket adott át.
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői a Baranya Megyei Önkormányzat Dísztermében 2017. április 25-én a IV. Rendőr- és Tűzoltónap alkalmából adtak át elismeréseket.
A Rendőrség Napja alkalmából dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány ünnepi állománygyűlés keretében elismeréseket adott át.
Rendőr- és Tűzoltó Nyílt Napot tart a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Pécsett.
Bonyhád Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017-ben Sántha Áron r. őrnagynak adományozta az „ÉV RENDŐRE” kitüntető címet.

Oldalak