A romániai Máramaros Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője emlékplakettet ajándékozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság részére.
A Csornai Rendőrkapitányság vezetője, dr. Erdős István rendőr ezredes számolt be a rendőrkapitányság elmúlt évi eredményeiről a helyi önkormányzat képviselő-testülete előtt.
Kerti István r. alezredes, a Kecskeméti Rendőrkapitányság vezetője a kapitányság elmúlt évét értékelte 2017. március 21-én.
Az érdeklődők 2017. április 15-éig, munkanapokon 9-15 óra között tekinthetik meg az emlékkiállítást, amely a 80-as, 90-es évek közlekedésrendészeti eszközeit, dokumentumait és a már feledésbe merült rendőr egyenruhákat mutatja be.
A Várpalotai Rendőrkapitányság vezetője, dr. Csányi Zoltán rendőr ezredes számolt be a helyi önkormányzat képviselő-testülete előtt.
Kiss Zoltán rendőr ezredes, a Kapuvári Rendőrkapitányság vezetője értékelte az elmúlt év eredményeit.
Szabó Jenő r. alezredes a Soproni Rendőrkapitányság vezetője értékelte a rendőrkapitányság 2016. évben elvégzett feladatait.
Együttműködő szervezetek értékeltek Tatabányán.
Szent György emlékplakettet kapott egy gyöngyösi újságíró.
Dr. Erdős István rendőr ezredes, a Csornai Rendőrkapitányság vezetője ünnepélyes állománygyűlésen értékelte a 2016. évben elvégzett feladatokat.
Barna Árpád r. alezredes a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság megbízott vezetője értékelte az elmúlt év eredményeit 2017. március 20-án.
Farkas József r. dandártábornok megyei rendőr- főkapitány elismeréseket és egy gépkocsit adott át a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Polgárőr Szövetség közgyűlésén Nyírbátorban.
Március 15. alkalmából a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa részesült jutalomban.
Köszönő viszonyban nincs a valósággal a hvg.hu közbiztonsági tevékenység jogosulatlan végzése szabálysértésekkel „foglalkozó” cikke.
Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is elismerésben részesült.
Váczi Attila rendőr alezredes, a Győri Rendőrkapitányság vezetője ünnepélyes állománygyűlés keretén belül értékelte a 2016. évben elvégzett feladatokat.
Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.
Idén négyen vehettek át Szent György emlékplakettet Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitányától.
Dr. Mihály István rendőr dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Nemzeti Ünnepünk, március 15-e alkalmából több kollégáját elismerésben részesített.
A rendőrőrsön várták az érdeklődőket.
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség között példaértékű az együttműködés.
A nemzeti ünnep alkalmából 2017. március 14-én tartottak megemlékezést a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon.
Állománygyűlést tartottak az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékének tiszteletére a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.
Nemzeti ünnepünk alkalmából két vezető is kitüntetésben részesült.
A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) tisztelettel meghívja az érdeklődőket „Múzeumi Mozi” című programjára.
Nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából elismerést vehettek át.
Diákoknak szerveztek bűn- és balesetmegelőzési napot Mátészalkán.
Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2017. március 10-én elismeréseket adott át a Rendőrségi Igazgatási Központban nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából.
Március 15-i hatállyal dandártábornokká nevezték ki a Komárom-Esztergom megyei rendőrfőkapitányt
Rendőr és roma vezetők határozták meg az elkövetkező időszak feladatait.

Oldalak