A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar 127 bűnügyi és rendészeti igazgatási szakirányú I. évfolyamos nappali tagozatos tisztjelöltje tett ma esküt ünnepélyes keretek között a Rendőrségi Igazgatási Központ épületében.
A Sárbogárdi Rendőrkapitányság vezetője megtartotta évértékelőjét.
A hozzátartozók és barátok mellett a mai napon kollégái is végső búcsút vettek Menus Anikó rendőr törzsőrmestertől.
A Sátoraljaújhely – Slovenské Nové Mesto Magyar-Szlovák Kapcsolattartási Szolgálati Hely 2016. évben végzett munkáját értékelték 2017. február 22-én a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságon.
Az előző évekhez hasonlóan, idén is a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.
Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése elfogadta a kapitányság éves beszámolóját.
A sajtó számára nem nyilvános a gyászszertartás.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai véradáson vettek részt.
Javuló mutatók az Egri Rendőrkapitányságon.
Suszter Tamás rendőr alezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője 2017. február 22-én értékelte a 2016. évben végzett szakmai tevékenységet.
Lezárták az első félévüket a Békéscsabán tanuló rendészeti ügyintéző szakos hallgatók. A diákok most egy tréningen vesznek részt, amelynek célja a csapatépítés, az összetartozás erősítése.
Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2017. február 22-én fogadta a Budapestre akkreditált rendőrattasékat és belügyi összekötőket.
Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a megjelent média képviselőinek adott tájékoztatást az elmúlt év eredményeiről.
Évet értékelt a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetője.
Kevesebb bűncselekményről és kiegyensúlyozott nyomozáseredményességről tájékoztatta állományát Farkas Gábor r. ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.
A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője sajtótájékoztatón ismertette a 2016-os év tevékenységét és eredményeit.
A 2016. évi tevékenységről és a 2017. évi feladatokról Dakos József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány 2017. február 21-én tájékoztatta a sajtó képviselőit.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évben végzett munkájáról adott tájékoztatást Dr. Mihály István r. dandártábornok a 2017. február 20-án megtartott értekezleten.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt éves munkáját értékelte dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy, megyei rendőrfőkapitány.
Huszonhárom településen egyáltalán nem volt bűncselekmény, száznegyvenöt településen pedig tíznél kevesebb bűncselekmény történt a 2016. évben.
A balmazújvárosi rendőrök és szolgálati kutyáik meglátogatták a gyerekeket.
Anda György rendőr ezredes, megbízott megyei rendőrfőkapitány tájékoztatást adott a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság elmúlt évben végzett munkájáról.
Tárgyjutalmat kapott több Heves megyei polgárőr.
Dr. Nagy László rendőr dandártábornok értékelte a Nógrád megyei rendőr-főkapitányság elmúlt évi munkáját.
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén csökkent a regisztrált bűncselekmények száma.
Dávid Károly r. dandártábornok a megyei rendőrök 2016. évben végzett tevékenységéről adott tájékoztatást.
Farkas József r. dandártábornok a főkapitányság 2016. évben végzett munkájáról adott tájékoztatást 2017. február 16-án.
Kevesebb elkövetett bűncselekményről és emelkedő nyomozáseredményességről adott tájékoztatást Dr. Vereckei Csaba r. dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Miskolcon megtartott évértékelő értekezleten.
Csongrád megye biztonsága stabil és kiegyensúlyozott volt 2016-ban is. Ezt támasztja alá a szakmai és önkormányzati értékelés is - mondta el 2017. február 16-án tartott évértékelő sajtótájékoztatóján a megyei rendőrfőkapitány.
A somogyi rendőrök elmúlt évben végzett munkájáról adott tájékoztatást Dr. Piros Attila r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitány.

Oldalak