A dobogó első helyére állhattak

2016. 10. 07., p - 11:31
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csornai Hunyadi János Szakközépiskola rendészeti szakán tanuló diákok nyerték meg a „Haditorna” elnevezésű versenyt Győrben.

Győrben rendezték meg „Haditorna” címmel azt a megyei vetélkedőt, ahol elméleti és gyakorlati ismereteiket mutathatták meg fenti témakörben a résztvevő középiskolás diákok. A versenyen többek között a Csornai Hunyadi János Szakközépiskola 12. D. rendészeti szakon tanuló diákjai is elindultak, felkészítő tanáruk Eőry Jenő rendőr alezredes kíséretében. A versenyzőknek számos gyakorlati feladat teljesítése mellett – mint például lövészet, váltófutás, gépkarabély időre történő szétszedése és összerakása, sérült bajtárs ellátása – az I. Világháborúról szerzett ismereteikről is számot kellett adniuk.

A megyei fordulón a Csornai Hunyadi János Szakközépiskola diákjai az előkelő első helyezést érték el. A verseny országos folytatására a jövő év májusában kerül sor.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.