A Judo Európa Bajnokság a magyar csapat sikerével zárult

2015. 05. 20., sze - 08:20
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Két kecskeméti rendőr végzett az élmezőnyben.

Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Magyar Rendészeti Sportszövetség szervezésében 2015. május 10-13. közötti időben a németországi Drezdában rendezték meg a XVII. Rendőr Judo Európa-bajnokságot.

 

A magyar csapat három női és négy férfi versenyzővel utazott a kontinensviadalra, melyre 17 ország 91 versenyzője küldte el nevezését.

 

A Kecskeméti Judo Club két versenyzője is megmérette magát a mezőnyben. Az egykori válogatott versenyzőket is felvonultató Európa Bajnokság magyar főszereplői a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársai, Csillag István rendőr törzsőrmester és Romsics Ádám rendőr törzsőrmester volt. Előbbi harmadik, utóbbi hetedik helyezést ért el.

Kiváló teljesítményükhöz gratulálunk.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.