Besztercebányai rendőrök látogatása

2015. 02. 17., k - 13:22
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának működésébe nyertek betekintést a szlovák hatóság munkatársai.

JUDr. Marian Slobodnik ezredes, a Szlovák Köztársaság Besztercebányai Kerületi Rendőr Igazgatóság vezetője, Norbert Kvak százados ügyeleti osztályvezető, Boris Hlavac alezredes ügyeleti osztályvezető-helyettes, Kovács Attila őrnagy, a Közrendvédelmi Osztály munkatársa 2015. február 12-én érkezett a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra. A látogatás fő célja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának megtekintése volt, mivel a Besztercebánya Kerületi Igazgatóságon a közeljövőben hasonló rendszert alakítanak ki. A vendégeknek Ferencsik Raymond r. alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese számolt be az új ügyeleti rendszer beindításának tapasztalatairól és előnyeiről.

Ezt követően a Salgótarjáni Rendőrkapitányságon kialakított Központban Dr. Nagy Károly r. ezredes, ügyeleti osztályvezető és Koncsek Zoltán r. alezredes, ügyeleti osztályvezető-helyettes a szlovák munkatársaknak részletesen ismertették a TIK gyakorlati működését, az ott használatos informatikai eszközök alkalmazását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam