BRFK: személyi változások

2013. 08. 02., p - 18:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Személyi változások történtek 2013. augusztus 1-jei hatállyal a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

A szolgálat érdekében dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2013. augusztus 1-jei hatállyal a Magyar Nemzeti Bankba vezényelte dr. Kohári Péter Zoltán r. alezredest, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjét, akit - a vezénylésre tekintettel - a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője rendelkezési állományba helyezett.

Papp Károly r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány 2013. augusztus 1-jei hatállyal felmentette a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátása alól és megbízta a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezető feladatainak ellátásával dr. Kiss Szabolcs r. őrnagyot.

Dr. Tóth Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya 2013. augusztus 1-jei hatállyal felmentette a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátása alól és megbízta a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezető feladatainak ellátásával Krammer György Zsolt r. ezredest.

A XI. kerületi és a XVII. kerületi rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával a kapitányságvezető-helyettest bízták meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy bolgár kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg a határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.