BRFK: személyi változások

2013. 08. 02., p - 18:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Személyi változások történtek 2013. augusztus 1-jei hatállyal a Budapesti Rendőr-főkapitányságon.

A szolgálat érdekében dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2013. augusztus 1-jei hatállyal a Magyar Nemzeti Bankba vezényelte dr. Kohári Péter Zoltán r. alezredest, a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetőjét, akit - a vezénylésre tekintettel - a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetője rendelkezési állományba helyezett.

Papp Károly r. vezérőrnagy, országos rendőrfőkapitány 2013. augusztus 1-jei hatállyal felmentette a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátása alól és megbízta a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezető feladatainak ellátásával dr. Kiss Szabolcs r. őrnagyot.

Dr. Tóth Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya 2013. augusztus 1-jei hatállyal felmentette a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátása alól és megbízta a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitányság kapitányságvezető feladatainak ellátásával Krammer György Zsolt r. ezredest.

A XI. kerületi és a XVII. kerületi rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladatainak ellátásával a kapitányságvezető-helyettest bízták meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.