Együttműködés a személy- és vagyonvédelmi kamarával

2014. 03. 20., cs - 14:15
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A további közös munka elősegítése érdekében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője együttműködési megállapodást írt alá 2014.március 20-án a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezetének elnökével.

Gyorsabb és hatékonyabb szakmai kommunikációt, folyamatos információcserét és szakértői segítséget vállal kölcsönösen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Személyi, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara Veszprém Megyei Szervezete abban az együttműködési megállapodásban, melyet 2014. március 20-án írt a két szervezet vezetője a VMRFK reprezentációs termében.

Együttműködési megállapodást dr. Töreki Sándor r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányág vezetője és Sánta Károly a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezetének elnöke látta el kézjegyével.

A megállapodás célja, hogy a főkapitányság, valamint a kamara az együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználásával elősegítsék a jogszabályok betartását, a vagyonvédelemmel összefüggő szakmák tisztulási folyamatának felerősítését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.