Együttműködési megállapodás

2016. 01. 19., k - 10:51
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon írt alá együttműködési megállapodást a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola és a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Ganz Ábrahám Szakközépiskola.

Hollósi Gábor rendőr ezredes, a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola igazgatója, Szabó Károly a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum főigazgatója, valamint Makár Barnabás a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Ganz Ábrahám Szakközépiskola tagintézmény vezetője együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait, amit 2016. január 19-én 10 órakor a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tanácstermében írtak alá.

A megállapodás fő területei a speciális belügyi szakmai tartalmú tanórák megtartása, a lőgyakorlat végrehajtása, nyílt napok közös lebonyolítása, sportversenyek szervezése, a kommunikációs együttműködés kölcsönös megteremtése, a közös feladatok eredményes megszervezése, végrehajtása.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.