Elismerések átadása Siófokon és Körmenden

2017. 05. 25., cs - 19:06
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy Balaton-parti rendőr és egy rendőr tanuló a balatonföldvári emberölés gyanúsítottjának felderítésében nyújtott tevékenységért tárgyjutalomban részesült.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány a 2017. április 18-án Balatonföldváron megvalósított emberölés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy felderítése és elfogása érdekében nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységért Kovács Krisztián rendőr hadnagyot, a Balatonföldvári Rendőrőrs őrparancsnok-helyettesét és Horváth Gábor rendőr tanulót, a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium tanulóját elismerésben részesítette.

A jutalmakat Dr. Piros Attila rendőr dandártábornok, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője személyesen adta át a 2017. május 18-án a Siófoki Rendőrkapitányságon és 2017. május 25-én a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jég zúzta szét a szélvédőt

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt.

 

Megmentett bíbic

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai mentették meg a bajba jutott kismadarat.

 

Ismét megbújva akartak bejutni az ország területére

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két pakisztáni férfi egy szerb honosságú kamionban megbújva Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tehergépkocsiban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy pakisztáni és egy afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.