Elismerések átadása Siófokon és Körmenden

2017. 05. 25., cs - 19:06
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy Balaton-parti rendőr és egy rendőr tanuló a balatonföldvári emberölés gyanúsítottjának felderítésében nyújtott tevékenységért tárgyjutalomban részesült.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány a 2017. április 18-án Balatonföldváron megvalósított emberölés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy felderítése és elfogása érdekében nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységért Kovács Krisztián rendőr hadnagyot, a Balatonföldvári Rendőrőrs őrparancsnok-helyettesét és Horváth Gábor rendőr tanulót, a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium tanulóját elismerésben részesítette.

A jutalmakat Dr. Piros Attila rendőr dandártábornok, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője személyesen adta át a 2017. május 18-án a Siófoki Rendőrkapitányságon és 2017. május 25-én a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a Bitcoin vételárát

Befejezték a nyomozást a várkerületi rendőrök annak a férfinak az ügyében, aki bitcoint akart eladni ismerősének, de helyette a vételárát lopta el.

 

Visszapillantó – „üveges”- tekintet

Egy ózdi férfi ittasan nekihajtott egy rendőrautónak, amelyet követően intézkedés alá vonták a járőrök, majd másnap újra kiszűrték a forgalomból, mivel ismételten ittasan vezetett, ráadásul jogosítvány nélkül.

 

Táskát lopott

Az érdi rendőrök azonosították és elfogták a gyanúsítottat.