Elismerések átadása Siófokon és Körmenden

2017. 05. 25., cs - 19:06
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy Balaton-parti rendőr és egy rendőr tanuló a balatonföldvári emberölés gyanúsítottjának felderítésében nyújtott tevékenységért tárgyjutalomban részesült.

Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány a 2017. április 18-án Balatonföldváron megvalósított emberölés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy felderítése és elfogása érdekében nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenységért Kovács Krisztián rendőr hadnagyot, a Balatonföldvári Rendőrőrs őrparancsnok-helyettesét és Horváth Gábor rendőr tanulót, a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium tanulóját elismerésben részesítette.

A jutalmakat Dr. Piros Attila rendőr dandártábornok, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője személyesen adta át a 2017. május 18-án a Siófoki Rendőrkapitányságon és 2017. május 25-én a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.