Hazaért kislánya születésére

2015. 12. 23., sze - 19:42
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Fél órával gyermeke születése előtt beért az ózdi kórházba Elek Szabolcs rendőr törzsőrmester, aki 2015. november 9-től látott el szolgálatot Szlovéniában.

A rendőrt Szlovéniába vezényelték az illegális migrációs helyzet kezelésével kapcsolatos szolgálati feladatok ellátására.
Szolgálata teljesítése közben párja édesanyjától telefonon értesült arról, hogy élettársánál beindult a szülés.
 
A magyar kontingens parancsnoka soron kívül intézkedett a törzsőrmester hazaszállításáról, aki 2015. december 15-én 9 óra 30 perckor, fél órával első gyermeke születése előtt megérkezett az ózdi Almási Balogh Pál kórházba.
 
 
A gyors hazaszállításnak köszönhetően a kis Janka születésénél már édesapja is jelen lehetett és 2015. december 19-én közösen vihették haza a kórházból az egészséges és gyönyörű újszülött kislányukat.
 
Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, a Készenléti Rendőrség parancsnoka a baba ápolásához hasznos termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal lepi meg a családot gyermekük születése alkalmából.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vendégségből kifosztás

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy jászapáti férfit és egy nőt, akik vendéglátójuk védekezésre képtelen állapotát kihasználva elvitték annak készpénzét és gépkocsiját. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország több megyéjében.