Közlemény

2014. 11. 22., szo - 16:47
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Volt munkahelye előtt gyújtotta fel magát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. november 22-én 14 óra 50 perc körüli időben a Rendőrségi Igazgatási Központ Budapest XIII., Teve utcai székháza előtt egy 55 éves budapesti lakos ismeretlen gyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta magát. Ezt követően berohant az épület fogadóterébe, áttörte a beengedő üvegajtót, majd összeesett.
Az objektum őrszolgálatának munkatársai eloltották a tüzet, ezzel párhuzamosan értesítették a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem munkatársait.
A rendőrségtől 2014. május 15-én közös megegyezéssel távozó, erőműkezelő karbantartóként dolgozó férfit súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel szállították kórházba, hátrahagyott táskájában búcsúlevelet találtak.
A rendőrség megkezdte az eset körülményeinek vizsgálatát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.