Megható képeslap

2016. 12. 23., p - 08:54
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 6 éves kisfiú kívánt boldog karácsonyt a soproni rendőröknek.

A Soproni Rendőrkapitányságra a minap egy karácsonyi képeslapot hozott a posta. Feladója Mészáros Martin Maximus 6 éves soproni fiúgyermek, akinek az az ötlete támadt, hogy szülei segítségével karácsonyi üzenetet küld lakóvárosában szolgáló rendőröknek. 

„Boldog karácsonyt kívánok a Soproni Rendőröknek. 6 éves vagyok.” szólt az ünnepi jókívánság, amely Szabó Jenő r. alezredes kapitányságvezetőt is meghatotta. A kisfiúnak ajándékcsomagot küldött, melyet Kiss Laura r. hadnagy adott át.
Martin nagyon boldog volt, hogy személyesen találkozhatott a rendőrség képviselőjével és természetesen nagyon örült a soproni rendőrök ajándékainak, cserébe megmutatta a rendőrautó gyűjteményét és a "kommandós felszerelését" is.

Kedves Martin! A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton kíván neked és családodnak áldott békés karácsonyt és boldog új évet!

Köszönjük, hogy gondoltál ránk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.