Megható képeslap

2016. 12. 23., p - 08:54
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 6 éves kisfiú kívánt boldog karácsonyt a soproni rendőröknek.

A Soproni Rendőrkapitányságra a minap egy karácsonyi képeslapot hozott a posta. Feladója Mészáros Martin Maximus 6 éves soproni fiúgyermek, akinek az az ötlete támadt, hogy szülei segítségével karácsonyi üzenetet küld lakóvárosában szolgáló rendőröknek. 

„Boldog karácsonyt kívánok a Soproni Rendőröknek. 6 éves vagyok.” szólt az ünnepi jókívánság, amely Szabó Jenő r. alezredes kapitányságvezetőt is meghatotta. A kisfiúnak ajándékcsomagot küldött, melyet Kiss Laura r. hadnagy adott át.
Martin nagyon boldog volt, hogy személyesen találkozhatott a rendőrség képviselőjével és természetesen nagyon örült a soproni rendőrök ajándékainak, cserébe megmutatta a rendőrautó gyűjteményét és a "kommandós felszerelését" is.

Kedves Martin! A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton kíván neked és családodnak áldott békés karácsonyt és boldog új évet!

Köszönjük, hogy gondoltál ránk!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.