Forgalomkorlátozás Budapest több kerületében

2016. 10. 17., h - 10:45
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Delegáció érkezése miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2016. október 19. és október 22. között Budapest I., II., V. és XIV. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a főváros területén.

Tilos megállni!

2016. október 19-én 12 órától

2016. október 22-én 12 óráig a Budapest V.,

Apáczai Csere János utca páros számozású oldalán (10 gépjármű részére fenntartott helyen).

2016. október 20-án 15 órától

2016. október 20-án 20 óráig a Budapest V.,

Vajkay utca páratlan számozású oldalán az Alkotmány utcától a Szalay utca irányába 70 méter hosszan.

2016. október 20-án 16 órától

2016. október 20-án 22 óráig a Budapest XIV.,

Stefánia út páros számozású oldalán a Stefánia Palota főbejárata előtt a Thököly út irányába 70 méter hosszan (10 gépjármű részére fenntartott helyen).

2016. október 21-én 9 órától

2016. október 21-én 12 óráig a Budapest II.,

Ganz utca páros számozású oldalán a Fő utca és a Bem rakpart között.

2016. október 21-én 17 órától

2016. október 21-én 22 óráig a Budapest I.,

Országház utca páros számozású oldalán a 4. szám és a Szentháromság tér között.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kocsifeltörők a strandoknál

Balatonfűzfőről érkezett bejelentés a rendőrségre június 27-én arról, hogy délután az egyik helyi strand parkolójában a bejelentő autóját ismeretlen elkövető feltörte, és abból műszaki cikkeket, valamint készpénzt lopott el. Mint kiderült, sorozatbűnözők ténykedtek a környéken.

 

Vizsgán a lovasok

A lovas járőrök tanfolyamán részt vevők elérkeztek a II. vizsgához. A megjelent elöljárók is növelték a vizsga­drukkot: Kuczik János Zoltán dandártábornok, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség (KR) parancsnoka és Nagy György ezredes, a KR Különleges Szolgálatok Igazgatóságának igazgatója. Az átrendelő szervek képviseletében Sipos Gyula vezérőrnagy, a Zala, Vereckei Csaba Iván dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője érkezett.

 

Kiapadhatatlan tűz a tűzszerésznél

A Készenléti Rendőrség Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Tűzszerész Szolgálat robbanóanyag-kereső kutyavezetői közül az egyetlen női tűzszerész üdítő színfoltja a férfitársaságnak. Ádám Zsófia őrmester korát meghazudtolva sokéves tapasztalatot szerzett a kutyázás terén, a tűzszerészismereteket pedig kiváló rajttal csipegeti fel.

 

Oda-vissza bemérték

Közlekedésrendészeti akciót tartottak a rendőrök Baranyában. Volt olyan, aki kétszer is gyorsan hajtott, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla.