Forgalomlassító demonstráció Budapest V. és VI. kerületében

2016. 01. 20., sze - 13:29
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrség gondoskodik a forgalom tereléséről és irányításáról.

A rendőrség a demonstrációval érintett Budapest V., és VI., Bajcsy-Zsilinszky út - József Attila út - Andrássy út kereszteződésénél forgalomsegítéssel biztosítja a közlekedés folyamatosságát.

A kereszteződésnél taxi gépkocsik egy-egy forgalmi sávot szabadon hagyva a forgalmat akadályozzák. A rendőrség a demonstráció biztosítása céljából gondoskodik a forgalom tereléséről és irányításáról.
Az érintett csomópontban a tömegközlekedést és a gépjárműforgalmat a rendőrség egy-egy forgalmi sávon biztosítja.


A torlódások elkerülése érdekében kérjük, hogy aki teheti, a fenti útszakaszt kerülje el, úti célja elérése érdekében válasszon alternatív útvonalat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.