Ideiglenes forgalomkorlátozás Zalában

2017. 06. 10., szo - 09:08
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Keszthely Triathlon futóverseny miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Zala megye területén 2017. június 10-én és június 11-én.

 A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változásokra számítsanak az utakon.

Forgalomkorlátozás, illetve rendőri irányítás mellett haladhat a forgalom 2017. június 10-én 8 órától 15 óra 30 percig és 20 órától 22 óra 30 percig, valamint 2017. június 11-én 11 óra 30 perctől 13 óra 30 percig

  • a 71-es számú főúton,
  • 75-ös számú főúton,
  • 760-as úton,
  • a 76-os főút Zalacsányi körfogalomnál,
  • Kehidakustány-Zalaszentgrót közötti útszakaszon,
  • a Zalacsányi körforgalom és Nagykapornak közötti útszakaszon.

Kérjük a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.