Támogatások az emberkereskedelem elleni küzdelem kapacitásainak növelésére - TEKKNO

2020. 08. 19., sze - 10:19

A „Támogatások az emberkereskedelem elleni küzdelem kapacitásainak növelésére - TEKKNO” című projektet a Készenléti Rendőrség valósítja meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Projekt azonosító: BBA-5.1.2-2015-00004
 

A projekt megvalósítás kezdete: 2016. 03. 01.


A projekt fizikai befejezésének tervezett határideje: 2019. 08. 31.


A projekt tárgya: Súlyos és szervezett bűnözés elleni küzdelemmel foglalkozó egységek felderítési, műveleti és reagálási, mobilitást növelő kapacitások fejlesztése


Kedvezményezett: Készenléti Rendőrség


Projekt összköltsége: bruttó 34.822.224 Ft


A támogatás mértéke: 100%


Projekt rövid leírása:

A projekt célja a jelenleg az emberkereskedelem elleni küzdelem terén fennálló IT technikai és műveleti hiányosságok pótlása, a jelenleg folyamatban lévő nyomozások projekt révén elnyert eszközök útján való felgyorsítása, bizonyítékok mielőbbi beszerzése, újabb nyomozások indítása. A főbb tevékenységek között szerepel műveleti gépjárművek, mobil irodák, iránymikrofonok, éjszakai látcső, álcázott hangrögzítők és minikamerák, video megfigyelőrendszer továbbá laptopok, táblagépek, kézi kamerák, mobiltelefonok beszerzése. A közvetlen célcsoport a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda azon munkatársai, akik emberkereskedelem elleni bűncselekmények nyomozását, felderítését végzik.

 

Projekt státusza: Zárás-folyamatban

 

Belügyi Alapok weboldala az alábbi linken érhető el: http://belugyialapok.hu/


Kapcsolódó oldalak