Nemzetközi Oktatási Központ

A NOK önállóan és nemzetközi partnereivel együttműködve, a magyar és külföldi rendészeti dolgozók részére különleges képzési lehetőségeket kínál, ami alkalmat ad a résztvevőknek a közbiztonságot érintő legújabb kihívások és az azokra született rendészeti válaszok megismerésére, a legjobb gyakorlatok elsajátítására és a hosszú távú rendészeti együttműködést támogató és elmélyítő kapcsolatépítésre.

 

A programok magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező magyar és külföldi szakértők bevonásával, az oktatást és a személyes kapcsolatépítést teljes mértékben támogató környezetben, kiemelkedő minőségben valósulnak meg. A nemzetközi rendészeti képzéseken túl nyelvtanfolyamok, egyéb, rendészettel összefüggő események, így például konferenciák számára is helyszínt biztosít a NOK, továbbá nyelvvizsgahelyszínként működik, és kutatási tevékenységet is folytat.

 

A NOK-on összesen négy nemzetközi akadémia működik: a Nemzetközi Rendészeti Akadémia (ILEA), a Közép-európai Rendőrakadémia (KERA), az Európai Unió Bűnüldözési Képzési Ügynöksége (CEPOL), valamint a Nemzetközi Pénzügyi Nyomozó Akadémia (ICOFI).


Kapcsolódó oldalak