A Light Friday véget ért Egerben

2019. 11. 30., szo - 09:08
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendezvényen sokan jelentek meg, hogy a közlekedés során ne csak lássanak, de láthatóvá is váljanak a kapott ajándékokkal.

Az ORFK-OBB által meghirdetett kampány keretében 2019. november 29-én a Heves Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is megszervezte a Light Friday elnevezésű közlekedésbiztonsági akciót Egerben, a főkapitányság épületében.

Láthatósági mellényt és egyéb láthatóságot biztosító eszközöket kaptak azok, akik a megjelölt időpontban megjelenve egy feladatlapot töltöttek ki.

A baleset-megelőzési munkatársak kiemelt célja a láthatóság fontosságára való figyelemfelhívás volt. A rendezvény nagy sikerrel zárult, mivel a 221 megjelent érdeklődő a kapott ajándékok használatával a közlekedése során látható lesz, így ők már tettek a biztonságukért. A Látni és Látszani kampány folytatódik Heves megyében 2019. december 16-ig.

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.