Adventi nyereményjáték

2021. 11. 23., k - 12:08
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 4 héten keresztül tartó, minden héten más feladatból álló játékot hirdet.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkatársai az ünnepekre készülődés időszakát izgalmasabbá téve adventi nyereményjátékot indítanak. Négy alkalommal kapnak a játék iránt érdeklődő kicsik és nagyok egy-egy kreatív jellegű feladatot, ami Advent vasárnaponként jelenik meg a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közösségi oldalán. Az ide üzenetben elküldött vagy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra személyesen behozott alkotások készítői között a megelőzési munkatársak minden héten kisorsolnak egy nyertest, akinek személyesen adják át nyereményét. Az első feladat kiírásának időpontja 2021. november 28.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárták a bántalmazó nő ügyét

Minden előzetes szóváltás nélkül esett ivócimborájának egy 48 éves asszony. Az ütlegelésnél boxert használt, amit a kiérkező rendőrök lefoglaltak, és előállították a nőt. A súlyos testi sértés miatt folytatott eljárást befejezték a nyomozók és vádemelést javasolnak.

 

Teljesítették a kívánságát

A tamási rendőrök egy kerékpárra való összeget gyűjtöttek össze annak a kisfiúnak, aki decemberben egy környékbeli településen történt balesetben veszítette el édesanyját.