Autómentes Nap Balmazújvárosban, ügyességi verseny Tiszacsegén

2021. 09. 23., cs - 11:36
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi rendőrök érdekes programokkal várták a résztvevőket.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai az Autómentes Nap alkalmából a helyi Napsugár Óvodában látogatták meg a kicsiket 2021. szeptember 22-én. Az egyenruhások érdekes előadásokat tartottak a gyerekek részére, amely során szó volt a kerékpáros közlekedés legfontosabb szabályairól, a kétkerekű kötelező tartozékairól.  A program zárásaként az óvodások -  rendőri felvezetéssel - körbebiciklizték az intézmény melletti lakótömböt.

Az Autómentes Nap alkalmából Balmazújvároson kerékpáros versenyt is rendeztek, amely során 14 csapat, 21 helyszínen mérte össze tudását. A megmérettetés egyik helyszíne a helyi rendőrkapitányság épülete volt.

A balmazújvárosi rendőrök Tiszacsegére is kilátogattak, ahol az általános iskola felső tagozatos diákjainak rendeztek kerékpáros ügyességi versenyt.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.

 

16 éve jogsi nélkül, most bíróság elé állt

A szekszárdi férfi vezetői engedélyét még 2004-ben vették el jogerősen ittas járművezetés miatt. Azóta is rendszeresen vezetett. A rendőrök sokadjára fogták el, ezúttal őrizetbe vették, és bíróság elé állították.