Autómentes Nap Vas megyében

2019. 09. 22., v - 08:32
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök kerékpáros ügyességi pályával várták a gyerekeket Kőszegen.

Az Európai Mobilitási Héten – 2019. szeptember 21-én – Autómentes Napot tartottak Kőszegen is, amelyen a Kőszegi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársai is részt vettek. Az óvodás korosztály részére összeállítottak egy kerékpáros ügyességi pályát, amelyen a gyermekek játékos formában mérhették össze tudásukat. A rendőrkapitányság munkatársai minden kisgyermeknek, aki teljesítette a pályát, édességgel köszönték meg a részvételt.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy a balesetek elkerülésének érdekében, a szülők a kisebb gyerekeket ne engedjék még önállóan közlekedni, csak felnőtt felügyeletével. A nagyobb gyerekek esetében is győződjenek meg róla, hogy képesek-e biztonságosan közlekedni kerékpárjukkal, ismerik-e az alapvető szabályokat. A gyermekek biztonsága mindannyiunk közös érdeke.

… hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.