Az Év Iskola Rendőre lett Tolna megyében

2019. 01. 11., p - 10:11
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettestől vehetett át elismerést Losonczy Imre Géza rendőr főtörzszászlós.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által 2008. szeptember 1-jén indított „Az iskola rendőre” program célja a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése, közlekedési ismereteik bővítése, a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítése, megszüntetése.

A bizottság több éve jutalmazza azokat a rendőröket, akik a programban példaértékű munkát végeznek. A 2018-as évben kiemelkedően teljesítő iskolarendőrök elismerésére 2019. január 10-én Budapesten került sor. Az V. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében megtartott díjátadáson Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át az elismeréseket.

A Tolna megyében szolgálatot teljesítő rendőrök közül az iskola rendőre programban 2018. évben nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréseként Losonczy Imre Géza r. főtörzszászlós – a Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrs Rendészeti Alosztály körzeti megbízott csoportparancsnoka - kapott kitüntetést.   

kép
A Tolna megyei Rendőr-főkapitányságot képviselő, "Az iskola rendőre" programban résztvevő kollégák
 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Azt hitte, szabad

Egy 41 éves horvát állampolgárral szemben intézkedtek a hétvégén ittas járművezetés miatt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai. A férfit egy napon belül bíróság elé állították.

 

Tiltott módon halászott

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság nyomozói orvhalászat miatt indítottak eljárást egy budapesti lakossal szemben.

 

Elfogás öt percen belül

A rendőrök elfogták azokat a rablókat, akik Miskolc belvárosában egy férfitől elvették mobiltelefonját.

 

Volán mögül őrizetbe

Bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni a rendőrség, annak az ittas sofőrnek az ügyét, akit közúti ellenőrzés során szűrtek ki a forgalomból a miskolci rendőrök.