Az Év Iskola Rendőre lett Tolna megyében

2019. 01. 11., p - 10:11
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettestől vehetett át elismerést Losonczy Imre Géza rendőr főtörzszászlós.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által 2008. szeptember 1-jén indított „Az iskola rendőre” program célja a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése, közlekedési ismereteik bővítése, a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítése, megszüntetése.

A bizottság több éve jutalmazza azokat a rendőröket, akik a programban példaértékű munkát végeznek. A 2018-as évben kiemelkedően teljesítő iskolarendőrök elismerésére 2019. január 10-én Budapesten került sor. Az V. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében megtartott díjátadáson Dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át az elismeréseket.

A Tolna megyében szolgálatot teljesítő rendőrök közül az iskola rendőre programban 2018. évben nyújtott kiemelkedő teljesítménye elismeréseként Losonczy Imre Géza r. főtörzszászlós – a Szekszárdi Rendőrkapitányság Tolnai Rendőrőrs Rendészeti Alosztály körzeti megbízott csoportparancsnoka - kapott kitüntetést.   

kép
A Tolna megyei Rendőr-főkapitányságot képviselő, "Az iskola rendőre" programban résztvevő kollégák
 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.