Baleset-megelőzés győri óvodásoknak

2019. 10. 11., p - 07:10
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Játékosan tanulhattak a gyalogos közlekedés szabályairól.

Baleset-megelőzési foglalkozáson vehettek részt 2019. október 10-én 10 órától Győrben, a Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium és Óvodában a Margaréta csoport ovisai.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársa, Makai Zsuzsanna rendőr őrnagy játékos formában tartott foglalkozást az óvodásoknak, amelynek célja a gyerekek biztonságérzetének növelése, valamint a szabálykövető közlekedés fontosságának hangsúlyozása volt.

ovisok

ovisok

A szakemberrel közösen beszélgettek a kicsik a gyalogos közlekedés szabályairól, amelyeket az óvodás korú gyerekeknek már tudniuk kell. A gyermekek jó hangulatban és játszva tanultak meg fontos ismereteket, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a mindennapok során biztonságosan közlekedhessenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.