Baleset-megelőzés Sopronban kicsiknek és nagyoknak

2021. 09. 12., v - 08:15
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottságának munkatársa a Soproni Rendőrkapitányság Baleset-megelőzési Bizottság tagjaival, valamint bűnmegelőzési szakemberekkel Sopronban, a Walter Autó által megrendezett Balesetmegelőzési Napon vettek részt.

Sopronban, az Alpha parkban tartottak a baleset- és bűnmegelőzési szakemberek előadást és érdekes bemutatókat 2021. szeptember 11-én. A megjelent vendégek láthattak rendőr robotot működés közben, valamint különféle technikai bemutatókat. Akik fel akarták mérni közlekedési tudásukat, azok KRESZ teszteket tölthettek ki, majd kerékpáros ügyességi pályán mérethették meg magukat.

1

A bűnmegelőzési munkatársaink a Police Café program keretében elbeszélgettek az érdeklődőkkel és hasznos tanácsokkal látták el őket vagyonvédelem, internet-biztonság, illetve drogprevenció témakörökben.

3

A vagyonvédelem keretében a rendőrök BikeSafe rendszerben regisztrálták az érdeklődők kerékpárjait.A fentieken túl megismertették a résztvevőket a rendőri munka szépségével, amelynek során toborzási feladatokat is végeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam