Biztonságban az utakon

2019. 03. 19., k - 11:20
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök és polgárőrök közösen tartottak előadást Nagyvázsonyban.

A Nagyvázsonyi Kinizsi Pál Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában 2019. március 18-án a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja a polgárőrökkel közösen tartott előadást negyedik osztálytól nyolcadik osztályig közlekedésbiztonsági témában. Nagyvázsonyban két új gyalogos-átkelőhelyet alakítottak ki a közelmúltban, valamint egy szakaszon a forgalmi rend is megváltozott.

A szakemberek, lefényképezték a változásokat, majd interaktív táblán mutatták be a diákoknak és felhívták figyelmüket a legfontosabb szabályokra, a balesetmentes közlekedés érdekében. Az elméleti tudás megszerzése után gyakorlatban is megbeszélték a kerékpár kötelező tartozékait, mivel a településen sok diák kétkerekűn közlekedik az iskolába.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Elismerések

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából megtartott ünnepségen elismerésben részesültek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

 

Elkapták a tolvajpárost

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet többrendbeli lopás miatt folytattak.