Biztonságban az utakon

2019. 03. 19., k - 11:20
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök és polgárőrök közösen tartottak előadást Nagyvázsonyban.

A Nagyvázsonyi Kinizsi Pál Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában 2019. március 18-án a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja a polgárőrökkel közösen tartott előadást negyedik osztálytól nyolcadik osztályig közlekedésbiztonsági témában. Nagyvázsonyban két új gyalogos-átkelőhelyet alakítottak ki a közelmúltban, valamint egy szakaszon a forgalmi rend is megváltozott.

A szakemberek, lefényképezték a változásokat, majd interaktív táblán mutatták be a diákoknak és felhívták figyelmüket a legfontosabb szabályokra, a balesetmentes közlekedés érdekében. Az elméleti tudás megszerzése után gyakorlatban is megbeszélték a kerékpár kötelező tartozékait, mivel a településen sok diák kétkerekűn közlekedik az iskolába.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ruhaüzletből loptak

A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a három nő azonosításához.

 

Rendőrnek adták ki magukat a csalók

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik magukat rendőrnek kiadva, majd hatósági intézkedést színlelve pénzt vettek el egy férfitól.

 

Gyerekgyilkosság Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon befejezték a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt 6 éves szekszárdi kislány ügyében indított büntetőeljárást.