Biztonságban az utakon

2019. 03. 19., k - 11:20
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök és polgárőrök közösen tartottak előadást Nagyvázsonyban.

A Nagyvázsonyi Kinizsi Pál Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában 2019. március 18-án a Veszprémi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja a polgárőrökkel közösen tartott előadást negyedik osztálytól nyolcadik osztályig közlekedésbiztonsági témában. Nagyvázsonyban két új gyalogos-átkelőhelyet alakítottak ki a közelmúltban, valamint egy szakaszon a forgalmi rend is megváltozott.

A szakemberek, lefényképezték a változásokat, majd interaktív táblán mutatták be a diákoknak és felhívták figyelmüket a legfontosabb szabályokra, a balesetmentes közlekedés érdekében. Az elméleti tudás megszerzése után gyakorlatban is megbeszélték a kerékpár kötelező tartozékait, mivel a településen sok diák kétkerekűn közlekedik az iskolába.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.