Együttműködés keretében hirdetett nyereményjátékot a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság

2021. 10. 13., sze - 12:52
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az állatok világnapja alkalmából készítették el a képfeltöltő játékot közösségi oldalaikon a szervezők, amelynek nyerteseit tegnap jutalmazták.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága az Argos Állatvédelmi Egyesülettel és az Argos Kutyaiskolával együttműködve online játékot hirdetett az állatok világnapja alkalmából.

A résztvevőknek nem volt más dolga, mint feltölteni egy képet kedvencükről, valamint írni pár gondolatot az állatokról, a balesetmentes közlekedésről, vagy a felelős állattartásról. A képeket a szervezetek közösségi oldalára tölthették fel kicsik és nagyok egyaránt 2021. szeptember 25. és október 4. között. A játékra számtalan aranyos és kreatív fotó érkezett a házikedvencekről, a beküldők közül 2-2 szerencsést kisorsoltak és jutalmaztak a szervezők. Az ajándékcsomagokat tegnap vehették át a nyertesek a rendőrség épületében ünnepélyes átadás keretében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.