Elmélet, gyakorlat és biztonság

2019. 04. 21., v - 18:13
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Szezonnyitó vezetéstechnikai tréninget tartottak motorosoknak Tapolcán.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 20-án szezonnyitó vezetéstechnikai tréninget tartottak motorosoknak.

A rendezvény délelőtt 9 órakor kezdődött Tapolcán, a Déli Városkapu parkolójában. A megmérettetésen indulóknak volt KRESZ-teszt és betonos pályán motoros vezetéstechnikai oktatás.

motoros képzés

A tréning során főként az alapvető motorkezelési technikákat ismételték át, melyek a hétköznapi motorozás során nagy segítséget nyújtanak a biztonságos közlekedésben. A résztvevők a programon térítésmentesen gyakorolhattak.

A rendezvény végén a megjelentek között belépőjegyeket osztottak ki ajándékként a rendőrök, melynek keretében a biztonságos motorozás védjegyében a motorosok különböző ingyenes vezetéstechnikai tréningen és ingyenes pályamotorozáson vehetnek részt a Hungaroringen.

motoros képzés


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.