Előadás óvodásoknak Győrben

2018. 03. 10., szo - 07:03
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A megyei rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály baleset-megelőzési titkára Győrben, óvodásoknak tartott interaktív előadást a biztonságos közlekedésről.

Rosta Roland r. őrnagy - 2018. március 9-én - az Erzsébet ligeti Óvodában beszélgetett a kicsikkel a gyalogos és kerékpáros közlekedés legfontosabb szabályairól. Az előadáson a gyerekek játékos feladatokat oldottak meg közösen. Az interaktív foglalkozás legfontosabb célja a biztonságos és szabálykövető közlekedésre nevelés volt.

A baleset-megelőzési tanácsok mellé láthatósági mellényt, kerékpár lámpát, fényvisszaverő karkötőt adtak a rendőrök az óvodásoknak.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.