Folyamatos ellenőrzés az utakon

2016. 01. 30., szo - 09:16
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ittas vezetés visszaszorítására folyamatos közlekedésrendészeti ellenőrzést tartanak Zala megyében.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya által végrehajtott folyamatos akcióban több száz sofőrt ellenőriztek a napokban a rendőrök. A járművenként csak pár másodpercet igénybe vevő ellenőrzés kifejezetten az ittas vezetők forgalomból kiszűrésére irányul. Az alkoholteszter 21 esetben jelzett pozitív értéket, az érintett járművezetőket további vizsgálatokra állították elő, és 15 esetben jogosítványaikat is bevonták.

A járművezetők a megye útjain a jövőben is számíthatnak hasonló jellegű intézkedésekre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.