Gyerekrajzok a Magyar Közút autóin

2021. 09. 24., p - 07:40
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrségi rajzpályázat legjobb alkotásait helyezték el a gyerekek a rendőrök által szervezett ünnepségen a Magyar Közút járműveire.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság felhívása alapján a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága és a Magyar Közút Zrt. gyermekrajz-pályázatot hirdetett 2021. tavaszán  „Így közlekedtek ti!” elnevezéssel. A pályázat záróeseményeként az óvodások, és az általános iskolások között meghirdetett verseny legjobbjai ünnepélyes keretek között helyezhették fel a nyertes pályaműveket a Magyar Közút járműveire. A Kisigmándi Autópályamérnökségen 2021. szeptember 15-én, majd ezt követően 21-én a dorogi Eötvös József és 23-án az esztergomi Mindszenty József Katolikus Általános Iskolában.

A legjobb rajzokat a komáromi Szivárvány Óvoda, az Esztergomi Mindszenty József Katolikus Általános Iskola 3.b. osztályos tanulói, és a Dorogi Eötvös József Általános Iskola, 7. a. osztályos diákjai készítették.

1

3

4

 

5

1

2

3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!