Gyermekrajzpályázat a biztonságos közlekedésről

2020. 01. 14., k - 15:11
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A pályamunkákat 2020. május 1-ig a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottsághoz kell beküldeni.

Az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Baleset-megelőzési Bizottság felmenő rendszerű gyermekrajzpályázatot hirdet Így közlekedtek ti! címmel. A rajzpályázaton három kategóriában: óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók vehetnek részt. A gyerekeknek a rajzokon a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatniuk.

Az alkotások mérete az alábbiak közül választható: A0 841x1189 mm; A1 594x841 mm. Alkalmazott technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz. Az alkotásokat 2-3 fős csoportoknak kell elkészíteni. Egyéni alkotásokat az idei évben nem díjaznak!

Az első fordulóra a pályamunkákat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottsághoz kell beküldeni (4400 Nyíregyháza, Bujtos utca. 2. szám) az alkotók adatainak (név, életkor, iskola megnevezése, elérhetősége) feltüntetésével.

A beküldési határidő: 2020. május 1.

Az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Baleset-megelőzési Bizottság szakmai zsűrije által kiválasztott pályaművek alkotóinak díjátadó ünnepségéről (időpontról és helyszínről) az érintettek előzetesen kiértesítésre kerülnek. Tájékoztatjuk az alkotókat, hogy a pályaműveket nem őrizzük meg, és nem küldjük vissza.

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás Szikszai Tihamér c. r. alezredestől, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság titkárától kérhető a szikszait@szabolcs.police.hu email címen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.