Három fontos hárompontos

2019. 09. 27., p - 12:32
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési szakemberei Iványi Dalma 10-szeres magyar bajnok, 134-szeres magyar válogatott egykori kosárlabdázóval közösen hívják fel a figyelmet a biztonsági öv használatának fontosságára.

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a neves kosárlabdázót, Iványi Dalmát kérte fel arra, hogy a kosárlabdában is nagy jelentőséggel bíró hárompontosra alapozva közösen készítsenek egy megelőzési kisfilmet. A kisfilmnek az a célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a biztonsági öv használata.

A biztonsági öv használata is erősíti azt a szabályt, hogy mi magunk – kellő körültekintéssel és a közlekedési szabályok betartásával – tehetünk a legtöbbet saját biztonságunkért.

A kampánysorozat folytatódik....

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.