Három fontos hárompontos

2019. 09. 27., p - 12:32
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési szakemberei Iványi Dalma 10-szeres magyar bajnok, 134-szeres magyar válogatott egykori kosárlabdázóval közösen hívják fel a figyelmet a biztonsági öv használatának fontosságára.

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a neves kosárlabdázót, Iványi Dalmát kérte fel arra, hogy a kosárlabdában is nagy jelentőséggel bíró hárompontosra alapozva közösen készítsenek egy megelőzési kisfilmet. A kisfilmnek az a célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy mennyire fontos a biztonsági öv használata.

A biztonsági öv használata is erősíti azt a szabályt, hogy mi magunk – kellő körültekintéssel és a közlekedési szabályok betartásával – tehetünk a legtöbbet saját biztonságunkért.

A kampánysorozat folytatódik....

 

… hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.

 

A lakásban érték tetten a tolvajt

A Szikszói Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a férfit, aki alsóvadászon több családi házból és azok melléképületeiből lopott el különböző tárgyakat.