Húsvéti közlekedésbiztonsági ellenőrzés Szabolcs megyében

2021. 04. 07., sze - 11:15
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A szabályosan közlekedő autósok ajándékot is kaptak.

A szabolcsi rendőrök a húsvéti ünnepek idején megyeszerte végeztek baleset-megelőzési ellenőrzéseket, amelynek során felhívták a gépjárművezetők figyelmét a szabálykövető közlekedési magatartás fontosságára. Az ellenőrzés célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszer (gyermekülés) előírásszerű használatának ellenőrzése volt, valamint az ittas vagy bódult állapotú járművezetők kiszűrése.

A közúti ellenőrzést végző rendőrök a megye több településén húsvéti tojással ajándékozták meg a szabálykövető gépjárművezetőket és utasaikat.

Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök pedig életet menthetnek! Ne feledjék, megfelelő körültekintéssel, és a sebesség helyes megválasztásával a közúti tragédiák megelőzhetők.

hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.