Húsvétra hangolták a rendőrök a Győrben közlekedőket

2021. 04. 04., v - 06:29
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a húsvéti ünnepek alkalmából azokat a közlekedőket jutalmazta meg apró ajándékkal, akik saját biztonságuk védelme érdekében az autójukban szabályszerűen használták a passzív biztonsági eszközöket.

A korábbi évek tapasztalatai, illetőleg a közlekedési balesetek elemzése során megállapítható, hogy a járművezetők nem minden esetben használják előírás-szerűen a gépkocsiban lévő biztonsági eszközöket, pedig ezek a felszerelések akár életet is menthetnek. Ennek alapján, a biztonságos közlekedésre felhívás érdekében a megyei rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága 2021. március 31-étől kezdődően Győr különböző útszakaszain – a húsvéti ünnep hagyományának megfelelően - csokinyuszival és csokitojással jutalmazzák azokat az autóvezetőket és utasokat, akik közlekedésük során a szabályok betartását tartják szem előtt és biztonsági övüket az előírásnak megfelelően használják.

1

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy utazásuk során minden esetben kapcsolják be biztonsági övüket, és utastársaik figyelmét hívják fel arra, hogy ők is rögzítsék magukat! 

2

…hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!