Iskolában a Nógrád megyei rendőrök

2019. 09. 11., sze - 09:42
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség az idei tanévben is folytatja kampányát.

Az idei tanévben is folytatódik az Országos Rendőr-főkapitányság, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság által életre hívott Az iskola rendőre elnevezésű program.  A kampány célja az iskolások biztonságos, balesetmentes közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése, valamint a diákok közlekedési ismereteinek bővítése.

A program keretében Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy, balesetmegelőzési előadó és Vojtkovszky Attila rendőr főtörzszászlós, iskolarendőr 2019. szeptember 10-én a reggeli órákban a Salgótarjáni Általános Iskola Kodály Zoltán Általános Tagiskola tanulóinak Becsengettek elnevezésű kiadványt és órarendet osztott. A rendőrök a becsengetést követően az intézmény legfiatalabb tanulói részére láthatósági hátizsákot adtak át. A rendőrök mindemellett bűnmegelőzési tanácsokat is adtak a fiataloknak.

A 2019/2020. tanévben Nógrád megyében 104 oktatási intézményben közel 76 rendőr kezdte meg iskolarendőri szolgálatát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szívtájékon szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak azzal a 48 éves nővel szemben, aki a gyanú szerint életveszélyes sérülést okozott élettársának.