Iskolásokat látogattak meg a fonyódi rendőrök

2019. 12. 09., h - 15:07
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fonyódi Rendőrkapitányság munkatársai a Palonai Magyar Bálint Általános Iskola alsó tagozatos diákjainak tartottak baleset-megelőzési foglalkozást.

A rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadói 2019. december 7-én a reggeli becsengetést követően keresték fel a kisiskolásokat. A gyerekek megismerkedhettek az interaktív robottal, melynek segítségével különböző közlekedési feladatokat oldottak meg. A foglalkozás során a rendőrök felhívták a diákok figyelmét a téli közlekedés veszélyeire is.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is arra kéri a diákokat és szüleiket, hogy a megváltozott időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek.

...hogy mindenki hazaérjen!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.