„Köszönjük, hogy vigyáztok ránk!”

2021. 09. 22., sze - 17:31
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A dunaújvárosi diákok balesetmegelőzési akció keretében hívták fel a járművezetők figyelmét a kijelölt gyalogos átkelőhelyek helyes megközelítésére.

Nem a megszokott módon történt a gyalogosok úttesten történő átkelése Dunaújvárosban a Szórád Márton úton 2021. szeptember 22-én a reggeli órákban. A Dózsa György Általános Iskola tanulói ugyanis sorban léptek az úttestre, amikor egy arra közlekedő kívánt átkelni a túloldalra a kijelölt gyalogosátkelőhelyen, majd a járművezetők a „KÖSZÖNJÜK!” feliratot olvashatták ki a kisiskolások által kézben tartott papírlapra rajzolt egyedi betűkből.

A közlekedésbiztonsági akcióval a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai Kőhalmi László rendőr főtörzszázlós szervezésében hívták fel a sofőrök figyelmét arra, hogy kellő körültekintéssel és figyelemmel közlekedjenek az oktatási intézmények közelében, mivel ősszel megnövekszik a gyalogosok létszáma az  iskolakezdést követően.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.