Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa versenykiírása

2019. 03. 14., cs - 08:32
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei döntőre 2019. március 28-án 12 óráig lehet jelentkezni.

Az ORFK-OBB a hagyományokhoz híven idén is meghirdette a felmenő rendszerű Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa versenyt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a megyei döntőt 2019. április 2-án 11 órai kezdettel rendezi meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyháza, Törzs utcai vizsgacentrumában.

A versenyre jelentkezni 2019. március 28-án 12 óráig lehet a szikszait@szabolcs.police.hu e-mail címen. A versenyen részt venni csak a határidőre történő előzetes jelentkezés után lehetséges.

 Részvételi feltételek

 A versenyzők három kategóriában mérik össze tudásukat:

1. kerékpár

2. segédmotoros kerékpár

3. személygépkocsi 

Egy versenyző csak egy járműkategóriában indulhat! Versenyző csak középfokú oktatási intézmény (szakmunkásképző, szakközépiskola vagy gimnázium) tanulója lehet. A 2. illetve 3. kategóriában induló versenyzőnek az adott járműre érvényes vezetői engedéllyel kell rendelkeznie. Valamennyi versenyzőnek vezetésre képes állapotban kell lennie. Nem kizáró ok, ha a kerékpáros kategóriában induló versenyző rendelkezik vezetői engedéllyel. A versenyre jelentkező intézményeknek csapatot kell indítaniuk. Előzetes megegyezés alapján lehetőség van „csonka” csapattal való indulásra is.

Nevezési lap lent letölthető.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.