KRESZ-parkot avattak

2018. 03. 11., v - 06:36
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A pázmándfalui Napsugár Óvoda egy élményszigetet létesített a faluban, amelynek része egy KRESZ-park is, ahol a legkisebbek a biztonságos közlekedést gyakorolhatják. Az avatáson a rendőrök is részt vettek.

 A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a pázmándfalui Napsugár Óvoda meghívására érkezett a faluba 2018. március 9-én, egy újonnan megépített KRESZ-park avatójára. Az óvoda célja a gyerekek egészséges életre, biztonságos közlekedésre nevelése sok mozgással. A megyei rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési előadói élményszerű beszélgetéssel, játékos KRESZ feladatok megoldásával, valamint különböző ajándékokkal - láthatósági mellényekkel, kerékpáros láthatósági kiegészítőkkel, fejvédőkkel - tették élményszerűvé az óvodások részére a KRESZ-park birtokbavételét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lezárt ügyek: Lassíts, ha vasúti átjáró következik

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.