KRESZpályán tanultak az ovisok

2019. 10. 22., k - 15:09
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök a Szivárvány Óvodában tartottak baleset-megelőzési foglalkozást.

Komáromban, a Szivárvány Óvodában 2019. október 21-én délelőtt ünnepélyes keretek között vették birtokukba a gyerekek egy, a helyi áruház által kiírt pályázaton nyert kerékpárokat, futóbicikliket és rollereket. A program részeként a Komáromi Rendőrkapitányság megelőzési előadója tartott foglalkozást a kicsiknek a közlekedési szabályok betartásáról, azok fontosságáról és a biztonságos közlekedésről. Az óvoda udvarán felfestett KRESZpályán közlekedve pedig gyakorolhatták az elsajátított ismereteket az új kétkerekűjükkel, valamint különböző ügyességi feladatokat teljesíthettek, amelyek végén mindenki ajándékot kapott.   

3

2

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.