Laszlóczki László kapott elismerést

2019. 04. 20., szo - 08:59
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Megtartotta idei első értekezletét a Paksi Városi Baleset-megelőzési Bizottság

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság éves munkatervének megfelelően a helyi kapitányságokon működő városi baleset-megelőzési bizottságok is rendszeresen üléseznek. Pakson 2019. április 17-én tartotta meg ülését a helyi szervezet, melyen a baleset-megelőzéssel foglalkozó szakemberek és a rendőrség képviselői vettek részt.

kép

Az értekezleten elemezték a 2018-as baleseti adatokat, és meghatározták a 2019-ben végrehajtandó baleset-megelőzési alapelveket.

Új kezdeményezést is indított a Paksi Városi Baleset-megelőzési Bizottság. Első alkalommal díjazták azt a személyt, aki tevékenységével hozzájárult a bizottság hatékony munkavégzéséhez. 2019-ben ezt a díjat elsőként a Laszlóczki László Magán Autósiskola kapta. Az elismerést Dr. Kuti István rendőr ezredes, városi rendőrkapitány, a baleset-megelőzési bizottság elnöke adta Laszlóczki Lászlónak, aki már hosszú évek óta segíti a városi baleset-megelőzési bizottság által szervezett rendezvények, versenyek magas színvonalú lebonyolítását.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.