Laszlóczki László kapott elismerést

2019. 04. 20., szo - 08:59
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Megtartotta idei első értekezletét a Paksi Városi Baleset-megelőzési Bizottság

A Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság éves munkatervének megfelelően a helyi kapitányságokon működő városi baleset-megelőzési bizottságok is rendszeresen üléseznek. Pakson 2019. április 17-én tartotta meg ülését a helyi szervezet, melyen a baleset-megelőzéssel foglalkozó szakemberek és a rendőrség képviselői vettek részt.

kép

Az értekezleten elemezték a 2018-as baleseti adatokat, és meghatározták a 2019-ben végrehajtandó baleset-megelőzési alapelveket.

Új kezdeményezést is indított a Paksi Városi Baleset-megelőzési Bizottság. Első alkalommal díjazták azt a személyt, aki tevékenységével hozzájárult a bizottság hatékony munkavégzéséhez. 2019-ben ezt a díjat elsőként a Laszlóczki László Magán Autósiskola kapta. Az elismerést Dr. Kuti István rendőr ezredes, városi rendőrkapitány, a baleset-megelőzési bizottság elnöke adta Laszlóczki Lászlónak, aki már hosszú évek óta segíti a városi baleset-megelőzési bizottság által szervezett rendezvények, versenyek magas színvonalú lebonyolítását.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.