Láthatóság ajándékba

2020. 02. 14., p - 09:09
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A sámsonházai óvoda részére adtak át láthatósági eszközöket a Nógrád megyei rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága már évek óta különböző láthatóságot elősegítő eszközök átadásával nyújt támogatást farsang közeledtével a megye óvodái és iskolái részére. Ennek célja, hogy a gyermekek szélesebb körben ismerkedhessenek meg ezekkel a tárgyakkal és azok használatával. A napokban a balesetmegelőzési bizottság farsangi tombola felajánlását a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársa, Votjkovszky Attila rendőr főtörzszászlós a Sámsonházai Szlovák Nemzetiségi Óvoda képviselője, Szabóné Szartórisz Ildikó részére adta át.

A bizottság a lehetőségeihez képest a jövőben is igyekszik a legtöbb rendezvényt, szervezetet és egyesületet tárgyi adományokkal támogatni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Meglovasította a buszt

A dunaújvárosi rendőrök pár órán belül elfogták a buszt jogtalanul használót.