Láthatóság ajándékba

2020. 02. 14., p - 09:09
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A sámsonházai óvoda részére adtak át láthatósági eszközöket a Nógrád megyei rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága már évek óta különböző láthatóságot elősegítő eszközök átadásával nyújt támogatást farsang közeledtével a megye óvodái és iskolái részére. Ennek célja, hogy a gyermekek szélesebb körben ismerkedhessenek meg ezekkel a tárgyakkal és azok használatával. A napokban a balesetmegelőzési bizottság farsangi tombola felajánlását a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársa, Votjkovszky Attila rendőr főtörzszászlós a Sámsonházai Szlovák Nemzetiségi Óvoda képviselője, Szabóné Szartórisz Ildikó részére adta át.

A bizottság a lehetőségeihez képest a jövőben is igyekszik a legtöbb rendezvényt, szervezetet és egyesületet tárgyi adományokkal támogatni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Veszprém megyei évértékelő

Megköszönte kollégáinak és az együttműködő partnereknek a 2019-ben végzett munkát a megyei rendőrfőkapitány.

 

Az együttműködést értékelték

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.

 

Lezárt akta: letörte a sorompó rúdját

Vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt folyt büntetőeljárás egy 44 éves kardoskúti férfi ellen, az Ajkai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.