Light Friday Miskolcon is

2019. 12. 02., h - 13:39
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Miskolcon is nagy érdeklődés kísérte az országos baleset-megelőzési akciót.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett Light Friday akciót Miskolcon is megtartották 2019. november 29-én. A rendőrök a láthatóságot elősegítő eszközöket, fényvisszaverő mellényeket, karpántokat, kerékpáros lámpákat adtak térítésmentesen az érdeklődőknek. Emellett a közlekedési szakemberek felhívták a figyelmet a biztonságos közlekedés, a szabálykövető magatartás fontosságára, továbbá a téli időjárás miatt megváltozott közlekedési és látási viszonyokra is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balestmegelőző Bizottság munkatársai hangsúlyossá tették még azt is, hogy a láthatóság mellett a közlekedésben mindig tekintettel kell lenni az úton lévő többi szereplőre is!

 

…hogy mindenki hazaérjen…


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.