Light Friday Miskolcon is

2019. 12. 02., h - 13:39
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Miskolcon is nagy érdeklődés kísérte az országos baleset-megelőzési akciót.

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett Light Friday akciót Miskolcon is megtartották 2019. november 29-én. A rendőrök a láthatóságot elősegítő eszközöket, fényvisszaverő mellényeket, karpántokat, kerékpáros lámpákat adtak térítésmentesen az érdeklődőknek. Emellett a közlekedési szakemberek felhívták a figyelmet a biztonságos közlekedés, a szabálykövető magatartás fontosságára, továbbá a téli időjárás miatt megváltozott közlekedési és látási viszonyokra is.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balestmegelőző Bizottság munkatársai hangsúlyossá tették még azt is, hogy a láthatóság mellett a közlekedésben mindig tekintettel kell lenni az úton lévő többi szereplőre is!

 

…hogy mindenki hazaérjen…


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.